Tak Magda Gessler gotowała 21 lat temu. Archiwalny odcinek programu kulinarnego

Redakcja
24.07.2017  14:32
Tak wyglądała Magda Gessler 21 lat temu
Tak wyglądała Magda Gessler 21 lat temu Fot: East News

Spokojnym i opanowanym tonem opowiada o przyrządzaniu pysznego dania.

Magda Gessler nie od zawsze była związana z telewizją TVN. W 1996 roku pojawiła się w programie "Smakosze i rozkosze" na kanale Polsat, gdzie opowiadała o swoim ulubionym daniu. Jest nie do poznania.

Spokojna i opanowana restauratorka zdradza sekrety na przyrządzenie idealnych napoleonek z sandacza. Smakoszka opowiada o tym, jakie sztuczki najlepiej sprawdzają się w kuchni i o czym warto pamiętać podczas marynowania ryby. Gdyby nie bujne blond loki, ciężko byłoby poznać Magdę.

Zupełnie dwie różne bajki, ale też programy są różne - ten jest typowo kulinarny. Bardzo dobrze że rzuca garami i bluzga w kuchennych, idziemy do knajpy, płacimy ciężkie pieniądze, a tam co? wszystko mrożone, makarony ugotowane kilka tygodni wcześniej - komentuje WolfiePL pod filmem.

Jej gestykulacja i mowa... ton głosu NIC sie nie zmienił - dodaje Tomasz.

Dzisiaj jest autorytetem kulinarnym dla wielu osób, zyskała też większe doświadczenie. Praca w kuchni jest niezwykle stresująca, co mogło przyczynić się do tak dużej zmiany charakteru. 21 lat temu Magda Gessler nie rzucała garnkami, nie krzyczała i wszystko wyjaśniała spokojnym tonem.

Znana restauratorka potrafi zachwycić nie tylko swoimi umiejętnościami w sprawach gastronomii. Garderoba prowadzącej "Kuchenne rewolucje" pełna jest kolorowych kreacji, dlatego swojego czasu przygotowaliśmy galerię pisanek wyglądających jak Magda Gessler. Mamy nadzieję, że doszła już do siebie po poważnym upadku.

Zobacz archiwalny odcinek:

Przeczytaj więcej
Komentarze