Oceń
Magda Gessler przyznała, dlaczego zdecydowała się rzucić parówki i zająć zawodową produkcją lodów. Będziecie zaskoczeni.
Magda Gessler jest znana nie tylko z tego, że prowadzi Kuchenne Rewolucje, będące kasowym sukcesem TVN-u. Matka Golonki to również influencerka. Jej wpisy na Instagramie pozbawione wszelkiej ortografii i zasad to już legenda.
Dlaczego Gessler rzuciła parówki?
Poza życiem w szeroko pojętych mediach, Magda Gessler zajmuje się również biznesem. Jeszcze niedawno planowała podbić wędliniarstwo swoją autorską produkcją parówek "Besos". Ostatecznie jednak ten pomysł porzuciła i zajęła się czymś zupełnie innym.
Teraz Magda Gessler robi... lody! Reklamuje je bardzo intensywnie na swoim Instagramie i Facebooku.
Ponadto, zainwestowała ogromną sumę pieniędzy w alkohol. Co się jednak stało, że zostawiła pyszne paróweczki?
Przemysł mięsny nie jest kobiecy, czułam się zagrożona - wyznała znana restauratorka.
Waszym zdaniem faktycznie przemysł mięsny nie pasuje kobiecie? Czy to naprawdę aż takie wielka różnica, czy ktoś robi lody czy parówki?
Oceń artykuł
Tu się dzieje
